Želim si botoks, da ne bi imela več gub

Življenje teče in vsako leto se to pozna na obrazu. Jaz moram priznati, da sem izgledala prav lepo do 38 leta, potem pa sem imela dve leti psihično naporno in odraz tega so moje gubice na obrazu. Vedno, ko se pogledam si zaželim botoks in sem hkrati jezna, da sem si to dovolila, krivim sebe, da nisem dovolj dala na sebe, da si nisem kupila dovolj kvalitetnih krem, da si nisem pogosteje mazala obraza in ga negovala pravilno.

Pa temu ravno ni tako. Sedaj vidim, da nisem mogla nič proti temu, enostavno se je moj obraz postaral, ker sem živela težko obdobje in ne morem nazaj, ne bodo mi pomagale kreme, ne bomo mi pomagale masaže, lahko si le privoščim botoks, da bo skril in zgladil moje gube.

Te gube, ki so nastale zaradi skrbi, žalosti, premalo časa, ki mogoče ne bi rabile priti, če bi moje življenje bilo bolj umirjeno, če bi bila bolj srečna, ampak ne smem obupati, kajti vem da je botoks rešitev, da bo moj obraz izgledal mlajše, da bom spet zadovoljna, ko se bom pogledala v ogledalo in da povrnem svoja izgubljena leta. To si  želim, da mi botoks naredi.

Pravijo, da gube moraš znati živeti in da naj bodo del tebe, to je tvoje življenje in vsaka guba, ti nekaj kar si preživela pove, vendar jaz jih nočem, ker nočem gledati gub, ki so nastale, ko nisem bila srečna, zato bo botoks poskrbel, da bo to obdobje zabrisal in da ga se ne bom več spominjala, kajti zakaj bi se spominjala slabih dni, ker bi me na to spomnile gube, če lahko botoks poskrbi, da bom sedaj naprej srečna in zadovoljna, to mi bo pričaralo nasmeh in moj obraz bo botoks zgladil in lahko bom samozavestno hodila okoli in skrila kakšno leto svojega težkega obdobja v življenju.