Nasveti za podaljševanje trepalnic

Po tem, ko ste si dali podaljšati trepalnice, vam priporočamo vsaj dvourno izogibanje vodi in kopanju. Trepalnice namreč ne smejo biti v stiku z vodo. Ličil nikar ne odstranjevati z odstranjevalcem na oljni osnovi. Maskare vam ni več treba uporabljati, saj je dejansko ne potrebujete. Z njo lahko namažete zgolj konice umetnih trepalnic in ne njihovega korena. Izognite se dotikanju predela okrog oči in vlečenju trepalnic, saj vam lahko slednje tudi odpadejo.

Marsikatero žensko zanimajo razlogi, zakaj bi se odločila za podaljševanje trepalnic. Bi, zato, ker je to trenutna modna muha, to morala storiti? Seveda ne. Modna muha gor ali dol, razlogov za to, da si omislimo urejene umetne trepalnice, je veliko. Z njimi nam bosta prihranjeni marsikatera večerna in jutranja minuta. Naš videz bo konstantno urejen, potrebe po uporabi maskare več ne bo. Prav tako samodejno odpade razmazana maskara, ki nas pogosto spremlja poleti. Samo tista ženska, ki nosi umetne trepalnice, ve, da niso naravne – okolica pa jih bo dojemala kot vaše. Ko se boste dobro počutile v svoji koži, boste navzven izžarevale samozavest, ki bo še bolj opazna od vaših trepalnic!

Podaljševanje trepalnic v zadnjih časih doživlja pravi bum. Ogromno žensk se je že odločilo za to obliko lepotnega posega. Podaljšane trepalnice ostanejo pritrjene na naše nekje okrog enega meseca. Po tem času odpadejo same. So pa zelo dobro pričvrščene in pred pretekom enega meseca ne bodo odpadale same, zato je ta strah popolnoma odveč. Le njihovemu puljenju in cukanju se je treba izogibati, saj to lahko vodi v predčasno odpadanje trepalnic. Podaljševanje trepalnic je vedno bolj dostopna storitev. Z izkušenimi kozmetičarkami se je čas pritrjevanja močno zmanjšal. Priporočamo vam, da izberete kozmetičarko, za katero se vam zdi, da je izkušena in ve, kaj dela. Ne bo odveč, če boste zanjo dobile tudi kakšno priporočilo.