Najboljši zobozdravnik Koroška, ki je odpravil vse moje bolečine zaradi zob

Že nekaj časa nisem obiskala svojega zobozdravnika, ker ni bilo potrebe. Potem sem se celo preselila in tako je moj zobozdravnik bil daleč. En dan pa sem se prebudila z zobobolom in nisem vedela, kam naj se obrnem. 

Prvo, kar sem napisala na splet, je bilo: Zobozdravnik Koroška!

Pa sem šla po vrsti in začela klicati, da se naročim zaradi bolečine. Kar nekaj telefonskih številk sem morala obrniti, ker so bili letni dopusti in zobozdravniki niso delali. Tako sem se mi je le javil zobozdravnik Koroška, ki mi je dal temin še isti dan. Nisem vedela, h komu grem in kaj se bo zgodilo. 

Tako sem šla predčasno, ker tako in tako nisem imela nobene volje, ker me je preveč bolel zob. Ta zobozdravnik Koroška je bil blizu mojega doma, tako da ga nisem rabila iskati, ker sem približno vedela, kam grem. Ko sem prišla v ordinacijo, pa bi ravno prišle na vrsto gospod, ki ga ni bilo, tako sem bila takoj na vrsti. 

Moral je zdraviti zob, verjetno pa veste, kako to zelo boli. Samo, da sem jaz prišla na vrsto, sem si takrat govorila, ko je bolečina bila vedno večja. Zobozdravnik je poskrbel za moj zob in tako mi je povedal, kdaj moram ponovno obiskati svojega zobozdravnika in ker mi je zobozdravnik Koroška bil najbližje, sem izkoristila priložnost, da vprašam, ali bi mogoče se lahko vpisala pri njih. 

Imela sem srečo, sestra me je vpisala in tako sem bila sedaj pri njem. Moj zob je pozdravil in sedaj sem naročena že naprej na preventivne preglede. Moj zobozdravnik Koroška je red dober in vidiš, da dela s srcem in željo po tem, da rešuje bolečine in da skrbi za zdravo ustno higieno, ker ti vse lepo vedno razloži. Ta zobozdravnik Koroška je vedno pripravljen odgovoriti na moja vprašanja brez slabe volje.