Lesena okna smo zamenjali za PVC okna

Hiša je stara in smo jo podedovali, ker nismo vedeli, ali jo bomo prodali ali jo bomo obdržali, smo prvo sklenili, da pregledamo celotno hišo, v kakšnem stanju je in jo popravimo. Vse je nekako šlo, le okna so bila dotrajana in potrebno jih je bilo menjat, bila so lesena, mi pa bi jih zamenjali za PVC okna. Ampak ne zato, ker bi to videli z očesom, vendar smo videli, ko smo sedeli, da skozi njih piha in da ne tesnijo dobro. Tako smo vedeli ,koliko je ura in da je to potrebno tudi zaradi toplotne izolacije, saj je topel zrak uhajal ven, noter pa je zaradi slabih oken prihajal mrzel zrak.

Tako smo lesena okna prešteli in se odpravili poiskati ugodno rešitev. Imeli smo odprte roke, lahko bi okna zamenjali ponovno z lesenimi, lahko z aluminijevi, vendar je bila ponudba PVC oken najugodnejša. Tako smo se hitro odločili in kupili PVC okna.

Montaža je bila hitra, stara lesena okna so nam oni odpeljali, tako da nismo imeli nobenih problemov z odvozom in PVC okna so bila montirana. Bili smo zadovoljni, saj smo takoj opazili razliko v kvaliteti. Ni bilo več uhajanja toplote ven in niti mrzlega zraka v notranjost. Kaj naredijo dobra PVC okna in koliko veselja in udobja prinesejo.

No na koncu hiše nismo prodali, vendar smo jo še prenovili z novo streho in fasado. Ker je bila hiška v notranjosti lepo urejena smo lahko začeli živeti v njej. Še danes imamo PVC okna in še danes izgledajo kot bi bila nova, tesnijo popolnoma in izbira je bila več kot odlična. Hiša je sredi mesta in tudi hrupa zaradi PVC oken ni slišati, tako da tudi tu je velik plus, kajti ne sliši se niti ven, niti noter. To je bila dobra izbira, ki nas je popeljala, da še danes tukaj živimo.