Samolepilni lističi te lahko marsikdaj rešijo

Velikokrat ima svoje zvezke nekako urejene po kategorijah. Enkrat pišem na sredini, drugič pišem nekje na koncu ali pa na začetku. Tako imam vse nekako urejeno in razporejeno po kategorijah in nimam nobene zmede v zvezku. Ne rabim iskati podatke, ker točno vem pod katero kategorijo spadajo. Problem je bil le kategorijo najti.

Ta problem pa sem tudi nekako znala rešiti in sicer kupila sem si samolepilne lističe. Tako sem na listke napisala kaj je kje in kje se začne in tako sem točno vedela kaj je kje, samo prijela sem za listek in prišla tja kjer sem hotela. Samolepilni listki pridejo precej prav za marsikaj. Lahko jih nalepim tudi ob ekran, ko imam nekaj kar ne smem pozabiti. Tako ali drugače konstantno gledam v ekran in tako lahko vidim tudi listek in takoj vem kaj ne smem pozabiti. Tudi tukaj sem se lepo znašla in sedaj samo še kupujem te listke, saj mi konstantno zmanjkujejo. Vredni so zapravljanja denarja saj res pridejo prav. Sedaj res nikoli nič ne pozabim, vse imam pod kontrolo in nimam tistega občutka kot da sem nekaj pozabila.

Samolepilni lističi te lahko marsikdaj rešijo

Začela sem tudi brati knjige. Ker nimam nobenega označevalca strani, samo zalepim en samolepilni listek na stran kjer sem končala in to je to. Listek nikamor ne zbeži, saj je prilepljen notri in tako me ne skrbi, tudi če imam knjigo nekje v torbi kjer se premetava s ostalimi stvarmi in lahko označevalec zlahka izgubiš. S temi listki sem dejansko bolj organizirana in nisem toliko pod stresom.