Restavracija Portorož in praznovanje rojstnega dne od prijateljice

Smo tri prijateljice, ki živimo daleč narazen, združila nas je začasna služba, potem pa smo morale vsaka svojo pot, ostale smo v stikih in tako smo se vedno povabile prve, ko je katera praznovala rojstni dan, tokrat je bila na vrsti restavracija Portorož, ker je bila ena iz obale. Tokrat sem mislila, da prijateljica ne bo praznovala na veliko, ker enostavno ni nič govorila o tem, potem pa sem dobila povabilo, da bo praznovala na veliko. Ta restavracija Portorož je bila res lepa in že kar sem si predstavljala, kako lepo nam bo in kako se bomo naplesale.

Zanimivo je bilo to, da ko se nismo videle dlje časa, nikoli nismo pozabile ena na drugo, vedno smo vedele, da se lahko pokličemo, pogovorimo in pomagamo. Tokrat nas je ponovno združila restavracija Portorož, kjer je bila nora zabava. Kako smo bile vesele, ko smo se spet videle, to je tako lep občutek, ko si nekoga tako vesel, ko imaš nekoga tako rad, prav takšnega kot je, brez pretvarjanja, res smo se imele ponovno lepo. 

Kako pa se človek ne bi imel lepo, restavracija Portorož je poskrbela za hrano, pijačo in glasbo, me pa za vzdušje. Tako smo bile skupaj pozno v noč, naplesale in naklepetale smo se za celo leto, prav prijetno je bilo, že naprej smo kovale plane, da se bomo spet videle in ker nam je bila restavracija Portorož tako všeč, se bomo v njo še sigurno vrnile, pa tudi če samo na kavico, da bomo obujale spomine, na ta večer.

Prijateljstvo je nekaj prekrasnega, posebej če je res pristno in me to imamo. Rade smo skupaj, ko pa smo narazen pa vemo ena za drugo. Če se rabimo se pokličemo, si pomagamo, to je to, kar človek potrebuje, tokrat nas je združila restavracija Portorož, drugič pa nas bo nekaj drugega.