Nepremičnine Obala je najboljša agencija za obalne nepremičnine

Pred nekaj meseci sem začela iskati enosobno stanovanje na Obali. Odločila sem se, da pobrskam po spletu, kjer sem naletela na precejšnje število enosobnih stanovanj v Piranu, Luciji, Izoli, Kopru ter Ankaranu. Največ stanovanj, ki so takoj pritegnila mojo pozornost, sem zasledila na spletni strani agencije nepremičnine Obala. Obenem sem opazila, da ta spletna stran izstopa po zelo pregledni razvrstitvi oglasov za nepremičnine.

Tako ob iskanju enosobnega stanovanja nisem imela nobenih težav. Vsi oglasi so bili opremljeni tudi s številnimi fotografijami in kratko video predstavitvijo. Omeniti velja, da so bili vsi relevantni podatki o nepremičninah objavljeni na zelo nazoren način. Ko sem našla enosobno stanovanje v bližnji okolici Kopra, ki je bilo locirano v bližini šole in trgovine ter je tudi sicer ustrezalo mojim kriterijem, sem se odločila, da kontaktiram agencijo Obala nepremičnine.

Oglasila se mi je zelo prijazna agentka, ki mi je takoj predlagala, da bi si še isti dan ogledali stanovanje. Popoldne sem imela čas, tako da sva se lahko dogovorili za ogled ob šestnajsti uri. Zelo profesionalno se mi je zdelo tudi, da je ponudila prevoz z njenim službenim avtomobilom. Če bi se odpravila z lastnim avtomobilom, bi si morala namreč rezervirati precej več časa, ker bi morala stanovanje poiskati v meni manj znanem kraju.

Ko sva prispeli do novogradnje, mi je agentka iz podjetja Obala nepremičnine najprej razkazala okolico in povedala tudi nekaj podatkov o najbližjih sosedih. Okolica hiše je bila lepo urejena, z obilo zelenja, nekaj sadnimi drevesi in oljkami, ki so dale okolici še poseben mediteranski pridih. Stanovanje se je nahajalo v visokem pritličju, kar je pomembno, saj je bila ena mojih bistvenih zahtev, da je stanovanje brez dvigala, največ v prvem nadstropju. Agentka Obala nepremičnine mi je razkazala stanovanje na način, kot bi si ga želela vsaka stranka.

Categories : Nekategorizirano